Eläinlääkäri 

Eläinlääkäripäivät pidetään 8.–10. joulukuuta hybridimallina. Edelleen on mahdollista, että suunnitelmia voidaan joutua muuttamaan terveysturvallisuuden vuoksi. Messukeskuksessa olemme hallissa 3, kuten viimeksi vuonna 2017.

Etäosallistuminen luennoille ja virtuaalinäyttelyyn itse valitsemastasi paikasta on mahdollinen kaikille lipun ostaneille. Luentoja ja näyttelyä voi myös katsoa virtuaalisesti jälkikäteen kuusi kuukautta. Tämä on toivottu, mutta myös merkittävästi kustannuksia aiheuttava järjestely, joka antaa mahdollisuuden käydä kaikilla luennoilla.

Kaikki päiville lipun ostaneet eläinlääkärit voivat osallistua Eläinlääkäripäiville etäyhteydellä.  Jos terveystilanne suo, tapahtumaan voi osallistua perinteiseen tapaan Messukeskuksessa, kunhan ilmoittautuessa varaat sitovan paikan Messukeskuksesta – ja perut sen tarvittaessa, jotta kollega pääsee tilallesi. Luentosalien paikkamääriä muutetaan tarvittaessa viranomaisten ohjeistuksen mukaan. Valitettavasti voi käydä niin, että terveysturvallisuustilanteen muuttuessa istumapaikkoja halutussa salissa ei riitä kaikille Messukeskuksesta paikan varanneille.

eLuentokokoelma julkaistaan 29. marraskuuta. eLuentokokoelma on lipun ostaneiden käytössä vuoden 2022 loppuun saakka.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan klikkaamalla vihreää painiketta sivun yläreunassa. Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet voivat osallistua päiville edullisemmalla jäsenhinnalla. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä edullisempi on hinta.

Hinnat >>

Osallistumis- ja peruutusehdot >>

Eläinlääkäriliiton jäseneksi?

Lue lisää