Eläinlääkärit 

Eläinlääkäripäivät on alan suurin kotimainen täydennyskoulutustapahtuma. Vuoden 2020 Eläinlääkäripäivien yleisteema on genetiikka, ja tapahtuma järjestetään kokonaan virtuaalisesti. Tervetuloa päivittämään ammattitaitoasi!

Käytössä on tapahtuma-alusta, jolla tarjotaan niin suoratoistettavat luennot kuin virtuaalinäyttelykin. Tapahtuma-alustalla järjestetään eEläinlääkäripäivien etkot 24.8.-6.9.2020. Etkojen ajan alustalle on kaikilla vapaa pääsy. Linkki virtuaalialiustalle on näkyvillä 24.8. alkaen tällä sivustolla.

Varsinaiset eEläinlääkäripäivät avataan alustalla 14.9.2020, ja silloin sinne pääsevät kirjautumaan ne osallistujat, jotka ovat ilmoittautuneet viimeistään 6.9.2020. eEläinlääkäripäivien suoratoistettavat luennot järjestetään 16.9.-18.9.2020, ja tänä aikana myös eEläinlääkäripäivien virtuaalisen näyttelyn osastoilla on aktiivista toimintaa.

Huomaathan, että osallistujilla on mahdollisuus katsoa luentotallenteet ja tutustua näyttelyosastojen materiaaleihin myös eEläinlääkäripäivien jälkeen 21.9.-18.10.2020. Voit siis halutessasi katsoa vaikka kaikkien päivien kaikki luennot!

Lue lisää eEläinlääkäripäivien tapahtuma-alustasta ja aikataulusta >>

Ilmoittautuminen

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet voivat osallistua päiville edullisemmalla jäsenhinnalla. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä edullisempi on hinta.

eEläinlääkäripäivien lipun hintaan sisältyy pääsy virtuaaliluennoille, luentotallenteiden katseluoikeus kuukauden ajan tapahtuman jälkeen ja eLuentokokoelma. Myös eEläinlääkäripäivien virtuaalinen näyttely on avoinna kaikille niille, jotka osallistuvat eEläinlääkäripäivien luennoille.

Ilmoittaudu eEläinlääkäripäivien luennoille >>

Osallistuminen on edullisempaa jäsenelle ja mitä aiemmin ilmoittaudut.
Katso hinnat täältä:

Hinnat

154 €

Turpis enim non aliquet augue laoreet pretium eu. Neque ac laoreet interdum eget fringilla ac fusce sit nec.

200 €

In elementum pellentesque mattis nec ipsum eget. Arcu vestibulum ac est elementum. Cras netus ac justo enim.

249 €

Elementum erat fermentum hendrerit ipsum. Et congue mauris morbi amet sed fringilla. Placerat nunc iaculis.

Haluaisitko liittyä Eläinlääkäriliittoon?

Lue lisää