Eläinlääketieteen opiskelija

Eläinlääkäripäivät pidetään 2.–4. marraskuuta Helsingissä Messukeskuksen hallissa 3. Tapahtumassa ollaan läsnä, ja läsnäolijoiden lipun hintaan sisältyy tallenteiden katseluoikeus niiltä päiviltä, joille osallistuja on ostanut luentojen osallistumisoikeuden. Jälkikäteen katsottavat tallenteet ovat myös ostettavissa, mutta osallistumista korkeampaan hintaan.

Luentotallenteet ja -lyhennelmät tulevat samalle sähköiselle alustalle. Lyhennelmät ovat osallistujien luettavissa ja tulostettavissa jo ennen päiviä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta sivun yläreunassa. Opiskelijoille on oma osallistumishinta, ja Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille hinta on vielä edullisempi. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä edullisempi on hinta.

Eläinlääketieteen opiskelijat voivat osallistua Messukeskuksessa järjestettävään Eläinlääkäripäivien näyttelyyn maksutta Eläinlääkäriliiton kustannuksella. Näyttelyvieraaksi tulee ilmoittautua ennakkoon ja antaa ilmoittautumislomakkeelle koodi, joka ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin.

Hinnat >>

Osallistumis- ja peruutusehdot >>

Toimitsijaksi?

Myös vuoden 2022 Eläinlääkäripäiville rekrytoidaan eläinlääketieteen opiskelijoita toimitsijoiksi. Toimitsijoita tarvitaan kaikkina kolmena päivänä, mutta mukaan voi tulla vaikka vain yhdeksikin päiväksi. Toimitsijat saavat palkkaa sekä ruokailun työpäivinä. Vapaa-aikana voi kuunnella Eläinlääkäripäivien käynnissä olevia luentoja.

Tule tutustumaan täydennyskoulutukseen, alaan, näyttelyyn ja vanhempiin kollegoihin!

Eläinlääkäripäivät eläinlääketieteen opiskelijoille

Eläinlääkäriliiton jäseneksi?

Lue lisää