Eläinlääketieteen opiskelija

Mikäli osallistujien määrää Messukeskuksessa joudutaan rajoittamaan, eläinlääketieteen opiskelijahintaisella lipulla voi osallistua päiville ja virtuaalinäyttelyyn vain etänä. Ostamalla täysihintaisen lipun on mahdollista varata ilmoittautuessa paikka Messukeskuksesta, jos tilaa on. Mikäli osallistujien määrää Messukeskuksessa ei jouduta rajoittamaan, eläinlääketieteen opiskelijan opiskelijahintaisella lipulla voi osallistua päiville ja näyttelyyn myös paikan päällä.

Luentoja ja näyttelyä voi myös katsoa virtuaalisesti jälkikäteen kuusi kuukautta. Tämä on toivottu, mutta myös merkittävästi kustannuksia aiheuttava järjestely, joka antaa mahdollisuuden käydä kaikilla luennoilla.

eLuentokokoelma julkaistaan 29. marraskuuta. eLuentokokoelma on lipun ostaneiden käytössä vuoden 2022 loppuun saakka.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan klikkaamalla vihreää painiketta sivun yläreunassa. Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet voivat osallistua päiville edullisemmalla jäsenhinnalla. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä edullisempi on hinta.

Hinnat >>

Osallistumis- ja peruutusehdot >>

Toimitsijaksi?

Myös vuoden 2021 Eläinlääkäripäiville rekrytoidaan eläinlääketieteen opiskelijoita toimitsijoiksi terveystilanteen salliessa. Toimitsijoita tarvitaan kaikkina kolmena päivänä, mutta mukaan voi tulla vaikka vain yhdeksikin päiväksi. Toimitsijat saavat palkkaa sekä ruokailun työpäivinä. Vapaa-aikana voi kuunnella Eläinlääkäripäivien käynnissä olevia luentoja.

Tule tutustumaan täydennyskoulutukseen, alaan, näyttelyyn ja vanhempiin kollegoihin!

Tilaisuus järjestetään terveystilanteen sallimalla tavalla, ja järjestelyt voivat vielä muuttua.

Eläinlääkäripäivät eläinlääketieteen opiskelijoille

Eläinlääkäriliiton jäseneksi?

Lue lisää