Eläinlääketieteen opiskelija

Eläinlääkäripäivät pidetään 22.–24. marraskuuta Helsingissä Messukeskuksen hallissa 3. Tapahtumassa ollaan läsnä, ja läsnäolijoiden lipun hintaan sisältyy tallenteiden katseluoikeus niiltä päiviltä, joille osallistuja on ostanut luentojen osallistumisoikeuden. Jälkikäteen katsottavat tallenteet ovat myös ostettavissa, mutta osallistumista korkeampaan hintaan.

Luentotallenteet ja -lyhennelmät tulevat samalle sähköiselle alustalle. Lyhennelmät ovat osallistujien luettavissa ja tulostettavissa jo ennen päiviä.

Ilmoittautuminen

Opiskelijoille on oma osallistumishinta, ja Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille hinta on vielä edullisempi. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä edullisempi on hinta. Osallistumismaksut sekä osallistumis- ja peruutusehdot löydät valikosta Info-otsikon alta.

Ilmoittaudu Eläinlääkäripäiville klikkaamalla sivun ylä- tai alareunan Ilmoittaudu-painiketta.

Eläinlääkäripäivien näyttely

Eläinlääketieteen opiskelijat saavat osallistua Messukeskuksessa järjestettävään Eläinlääkäripäivien näyttelyyn veloituksetta Eläinlääkäriliiton kustannuksella. Näyttelyvieraaksi tulee ilmoittautua ennakkoon ja antaa ilmoittautumislomakkeelle koodi ELP23OPI

Katso kaikki tiedot Eläinlääkäripäivien näyttelystä sen omalta sivulta >>

Opiskelijat Eläinlääkäripäivien toimitsijoina

Myös vuoden 2023 Eläinlääkäripäiville rekrytoidaan eläinlääketieteen opiskelijoita ja eläintenhoitajaopiskelijoita toimitsijoiksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu toimitsijaksi >>

Eläinlääkäripäivät eläinlääketieteen opiskelijoille

Eläinlääkäriliiton jäseneksi?

Lue lisää