Eläinlääketieteen opiskelijat

Eläinlääkäripäivät on alan suurin kotimainen täydennyskoulutustapahtuma. Vuoden 2020 Eläinlääkäripäivien yleisteema on genetiikka, ja tapahtuma järjestetään kokonaan virtuaalisesti.

Käytössä on tapahtuma-alusta, jolla tarjotaan niin suoratoistettavat luennot kuin virtuaalinäyttelykin. Tapahtuma-alustalla järjestetään eEläinlääkäripäivien etkot 24.8.-6.9.2020. Etkojen ajan alustalle on vapaa pääsy. Linkki virtuaalialustalle on näkyvillä 24.8. alkaen tällä sivustolla.

Varsinaiset eEläinlääkäripäivät avataan alustalla 14.9.2020, ja silloin sinne pääsevät kirjautumaan ne osallistujat, jotka ovat ilmoittautuneet viimeistään 6.9.2020. eEläinlääkäripäivien suoratoistettavat luennot järjestetään 16.9.-18.9.2020, ja tänä aikana myös eEläinlääkäripäivien virtuaalisen näyttelyn osastoilla on aktiivista toimintaa.

Huomaathan, että osallistujilla on mahdollisuus katsoa luentotallenteet ja tutustua näyttelyosastojen materiaaleihin myös eEläinlääkäripäivien jälkeen 21.9.-18.10.2020. Voit siis halutessasi katsoa vaikka kaikkien päivien kaikki luennot!

Lue lisää eEläinlääkäripäivien tapahtuma-alustasta ja aikataulusta >>

Ilmoittautuminen

Opiskelijat voivat osallistua eEläinlääkäripäivien virtuaaliluennoille opiskelijahintaan ja Eläinlääkäriliiton jäsenet opiskelijan jäsenhintaan. eEläinlääkäripäivien lipun hintaan sisältyy pääsy virtuaaliluennoille, luentotallenteiden katseluoikeus kuukauden ajan tapahtuman jälkeen ja eLuentokokoelma. Myös eEläinlääkäripäivien virtuaalinen näyttely on avoinna kaikille niille, jotka osallistuvat eEläinlääkäripäivien luennoille.

Ilmoittaudu eEläinlääkäripäivien luennoille >>

Toimitsijat

Myös vuoden 2020 eEläinlääkäripäiville rekrytoidaan eläinlääketieteen opiskelijoita toimitsijoiksi. Toimitsijoita tarvitaan kaikkina kolmena päivänä, mutta mukaan voi tulla vaikka vain yhdeksikin päiväksi. Toimitsijat saavat palkkaa sekä ruokailun työpäivinä. Vapaa-aikana voi kuunnella eEläinlääkäripäivien käynnissä olevia luentoja.

Ilmoittaudu eEläinlääkäripäivien toimitsijaksi >>

Eläinlääkäripäivät eläinlääketieteen opiskelijoille

154

Turpis enim non aliquet augue laoreet pretium eu. Neque ac laoreet interdum eget fringilla ac fusce sit nec.

200 €

In elementum pellentesque mattis nec ipsum eget. Arcu vestibulum ac est elementum. Cras netus ac justo enim.

249 €

Elementum erat fermentum hendrerit ipsum. Et congue mauris morbi amet sed fringilla. Placerat nunc iaculis.

Osallistuminen on edullisempaa opiskelijajäsenelle ja mitä aiemmin ilmoittaudut.
Katso hinnat täältä:

Hinnat

Haluaisitko liittyä Eläinlääkäriliittoon?

Lue lisää