Eläinlääketieteen opiskelija

Eläinlääkäripäivät pidetään 22.–24. marraskuuta Helsingissä Messukeskuksen hallissa 3. Tapahtumassa ollaan läsnä, ja läsnäolijoiden lipun hintaan sisältyy tallenteiden katseluoikeus niiltä päiviltä, joille osallistuja on ostanut luentojen osallistumisoikeuden. Jälkikäteen katsottavat tallenteet ovat myös ostettavissa, mutta osallistumista korkeampaan hintaan.

Luentotallenteet ja -lyhennelmät tulevat samalle sähköiselle alustalle. Lyhennelmät ovat osallistujien luettavissa ja tulostettavissa jo ennen päiviä.

Ilmoittautuminen

Opiskelijoille on oma osallistumishinta, ja Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille hinta on vielä edullisempi. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä edullisempi on hinta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan 2023 ei ole vielä alkanut.

Eläinlääkäripäivien näyttely >>

Toimitsijaksi?

Vuoden 2023 Eläinlääkäripäiville rekrytoidaan eläinlääketieteen opiskelijoita toimitsijoiksi. Toimitsijoita tarvitaan kaikkina kolmena päivänä, mutta mukaan voi tulla vaikka vain yhdeksi päiväksi. Toimitsijat saavat palkkaa sekä ruokailun työpäivinä. Vapaa-aikana voi kuunnella Eläinlääkäripäivien käynnissä olevia luentoja.

Tule tutustumaan täydennyskoulutukseen, alaan, näyttelyyn ja vanhempiin kollegoihin!

Toimitsijoiden haku tapahtumaan 2023 ei ole vielä alkanut.

Eläinlääkäripäivät eläinlääketieteen opiskelijoille

Eläinlääkäriliiton jäseneksi?

Lue lisää