Eläintenhoitajaseminaari 2023

Perinteinen kaksipäiväinen Eläintenhoitajaseminaari pidetään tänä vuonna 23.-24. marraskuuta, ja viime vuosien tapaan se toteutetaan jälleen webinaarina.

Torstain aiheena ovat Koiran ja kissan kipu ja pelko. Luennoilla käsitellään kivun ja pelon tunnistamista ja taustoja sekä kivun ja pelon ennakointia ja huomiointia eläinlääkärin vastaanotolla. Lisäksi käydään läpi kivun ja pelon käsittelyyn liittyviä vinkkejä omistajalle sekä kotioloihin että eläinlääkärikäynneille. Päivän päätteeksi tutustutaan vielä Fear Free -sertifiointiohjelmaan.

Perjantain aiheena ovat Eksoottisten lemmikkien salat ja sairaudet. Luennoilla annetaan työkaluja eksoottisten lemmikkien tavallisimpien sairauksien tunnistamiseen, erityisesti sellaisille hoitajille, jotka eivät päivittäisessä työssään ole tekemisissä näiden kanssa. Toisaalta tutustutaan myös oireisiin, jotka liittyvätkin käyttäytymiseen tai peräti lajin normaaliin toimintaan. Luennoilla pohditaan myös, millaista hoitoa oma klinikka pystyisi antamaan ja minkälaisia ohjeita tai vinkkejä omistajalle kannattaisi antaa.

Valita voi osallistumisen joko molempiin päiviin tai jompaankumpaan yksittäiseen päivään, ja jos juuri tapahtuman ajankohta ei ole sopiva, niin luennot ovat kaikkien ilmoittautuneiden katsottavissa myös tallenteena.

Huomaathan, että Eläintenhoitajaseminaariin ei voi ilmoittautua tämän sivun ylä- tai alareunan Ilmoittaudu-painikkeista avautuvalla Eläinlääkäripäivien ilmoittautumislomakkeella!

Ilmoittaudu Eläintenhoitajaseminaariin Fennovetin verkkosivuilla >>

Eläinlääkäripäivien näyttely

Eläintenhoitajaseminaarin osallistujat saavat vierailla veloituksetta Eläinlääkäripäivien näyttelyssä Messukeskuksessa. Näyttelyvieraaksi tulee ilmoittautua ennakkoon ja antaa ilmoittautumislomakkeelle koodi, joka löytyy Eläintenhoitajaseminaarin ilmoittautumisvahvistuksesta, poikkeuksena ennen 31.8.2023 ilmoittautuneet, joille koodi on lähetetty erillisessä viestissä.

Katso kaikki tiedot Eläinlääkäripäivien näyttelystä sen omalta sivulta >>