Eläintenhoitajaseminaari 2021

Eläintenhoitajaseminaari 2021 järjestetään perinteisesti Eläinlääkäripäivien aikana, 9.-10. joulukuuta, ja viime vuoden tapaan se toteutetaan webinaarina. Kaksipäiväisen seminaarin aihe on kovasti toivottu pieneläinten anestesia, ja sen luentoja vetävät ELT Ira Kallio-Kujala ja klinikkaeläinhoitaja Sami Nyfors (Cuple Oy ja Yliopistollinen Eläinsairaala).

Eläintenhoitajaseminaarin ensimmäisenä päivänä käsitellään anestesiaan valmistautumista, tavallisimpia komplikaatioita ja heräämötyöskentelyä. Toisena päivänä syvennytään tarkemmin anestesiavalvontaan sekä käydään läpi akuuttipotilaiden anestesiaa ja aitoja potilastapauksia.

Eläintenhoitajaseminaarin ilmoittautumiset avataan syksyllä, jolloin tapahtuma julkaistaan Fennovetin koulutuskalenterissa ja siitä kerrotaan uutiskirjeessä. Valita voi osallistumisen joko molempiin päiviin tai jompaankumpaan yksittäiseen päivään, ja jos juuri tapahtuman ajankohta ei ole sopiva, niin luennot ovat kaikkien ilmoittautuneiden katsottavissa myös tallenteena kahden viikon ajan.