Eläintenhoitajaseminaari 2021

Eläintenhoitajaseminaari 2021 järjestetään perinteisesti Eläinlääkäripäivien aikana, 9.-10.12.2021, ja edellisen vuoden tapaan se toteutetaan webinaarina, eli luennot ovat katsottavissa ja kuunneltavissa etäyhteyden välityksellä. Kaksipäiväisen seminaarin aihe on kovasti toivottu pieneläinten anestesia, ja sen luentoja vetävät ELT Ira Kallio-Kujala ja klinikkaeläinhoitaja Sami Nyfors (Cuple Oy ja Yliopistollinen Eläinsairaala).

Eläintenhoitajaseminaarin ensimmäisenä päivänä käsitellään anestesiaan valmistautumista, tavallisimpia komplikaatioita ja heräämötyöskentelyä. Toisena päivänä syvennytään tarkemmin anestesiavalvontaan sekä käydään läpi akuuttipotilaiden anestesiaa ja aitoja potilastapauksia.

Ilmoittautuminen päättyy 8.12.2021 kello 19.00 (aikaa jatkettu 8.12.2021). Valita voi osallistumisen joko molempiin päiviin tai jompaankumpaan yksittäiseen päivään, ja jos juuri tapahtuman ajankohta ei ole sopiva, niin luennot ovat kaikkien ilmoittautuneiden katsottavissa myös tallenteena neljän viikon ajan.

Eläintenhoitajaseminaariin ilmoittautuneet saavat webinaarin osallistumisohjeet ja tunnukset sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu Eläintenhoitajaseminaariin Fennovetin verkkosivuilla >>

Eläintenhoitajaseminaarin osallistujat saavat vierailla Eläinlääkäripäivien näyttelyssä, joko Messukeskuksessa tai virtuaalialustalla. Tämä edellyttää erillistä rekisteröitymistä, ja tästä lähetetään sähköpostitse omat ohjeet kaikille Eläintenhoitajaseminaariin ilmoittautuneille. Huomaathan, että virtuaalinäyttelyn tunnuksilla ei pääse Eläintenhoitajaseminaarin luennoille eikä toisin päin.

HUOM: Jos tulet Messukeskuksen näyttelyyn, luethan myös koronapassia koskevat ohjeet: Eläinlääkäripäivillä on käytössä koronapassi >> (tieto päivitetty 24.11.2021)