Seniorieläinlääkäri

Eläinlääkäripäivät pidetään 8.-10. joulukuuta hybridimallina. Edelleen on mahdollista, että suunnitelmia voidaan joutua muuttamaan terveysturvallisuuden vuoksi. Messukeskuksessa olemme hallissa 3, kuten viimeksi vuonna 2017.

Osallistuminen luennoille ja näyttelyyn itse valitsemastasi paikasta on mahdollinen kaikille lipun ostaneille. Luentoja ja näyttelyä voi myös katsoa virtuaalisesti jälkikäteen kuusi kuukautta. Tämä on toivottu, mutta myös merkittävästi kustannuksia aiheuttava järjestely, joka antaa mahdollisuuden käydä kaikilla luennoilla. Luentotallenteiden katsomisoikeus koskee vain niitä päiviä, joille osallistuja on ostanut luentojen osallistumisoikeuden.

Kaikkien paikalle saapuvien on esitettävä koronapassi sisäänpääsyn yhteydessä. Käytännössä koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Koronapassin saat kun sinulla on todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.

eLuentokokoelma julkaistaan 29. marraskuuta. eLuentokokoelma on lipun ostaneiden käytössä vuoden 2022 loppuun saakka.

Senioritapaaminen

Seniorieläinlääkärien tapaaminen järjestetään terveystilanteen salliessa torstaina 9. joulukuuta kello 14.00 Messukeskuksen Kokoustamon auditoriossa 201.

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan klikkaamalla vihreää painiketta sivun yläreunassa. Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet voivat osallistua päiville edullisemmalla jäsenhinnalla. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä edullisempi on hinta.

Hinnat >>

Osallistumis- ja peruutusehdot >>

Koronapassi käytössä Eläinlääkäripäivillä 2021 >> (tieto päivitetty 24.11.2021)