Tapahtumapaikka

Messukeskus, Halli 3

Eläinlääkäipäivien tapahtumapaikkakartta messukeskus

Aukioloajat

Messukeskuksen sisäänkäynti aukeaa kaikkina päivinä klo 7.00, ja mikäli saavut jo aikaisemmin, Messukeskuksen vieressä olevan hotellin aulatilaan on pääsy vuorokauden ympäri.

Aikaisimmat luennot alkavat jo klo 8.00, joten pidäthän huolen, että ilmoittaudut rekisteröitymispisteessä hyvissä ajoin. Ilmoittautuessa saat henkilökohtaisen kulkuluvan, joka tulee pitää näkyvillä koko tapahtuman ajan.

Liikenneyhteydet

Messukeskuksen läheisyydessä sijaitsevalle Pasilan asemalle pääsee lähiliikenteen busseilla ja raitiovaunuilla sekä lähi- tai kaukojunilla. Aivan Messukeskuksen edessä on raitiovaunupysäkki.

Lisätietoa julkisen liikenteen yhteyksistä >>

Pysäköinti

Jos saavut Messukeskukseen omalla autolla, voit jättää autosi Messukeskuksen pysäköintihalliin. Messukeskuksella on puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Messukeskuksen pysäköintihallissa kamerat lukevat autosi rekisterinumeron; et tarvitse pysäköintilippua.

Lisätietoa pysäköintihallin käytöstä ja hinnoista >>

Hallikartta & luentosalit

Eläinlääkäriluennot pidetään alan tunnettujen eläinlääkärien mukaan nimetyissä saleissa: Richard Hindersson (3d),  Oskar von Hellens (3e), Agnes Sjöberg (3f) ja Väinö Kankaanpää (3g).

Syöminen & juominen

Ruokailut eivät sisälly osallistumismaksuun. Lounaalle on varattu aikaa luentojen välissä; Café 3 ja myöhemmin ilmoitettavat ravintolat Messukeskuksessa ovat avoinna Eläintenlääkäripäivien ja oheistapahtumien osallistujille. Messukeskuksen yhteydessä olevan hotellin aulakahvila on avoinna vuorokauden ympäri.

Lisätietoa ravintoloiden palveluista ja aukioloajoista >>

Ensiapu

Tieto päivitetään myöhemmin.

Käyttäytymisohjeet yhteiseksi eduksi

Pyydämme osallistujia ottamaan huomioon muut luennoilla opiskelevat: pidä matkapuhelin ja muut välineet äänettömällä sekä vältä keskustelua ja muita häiriötä aiheuttavia toimintoja luentosaleissa.
Esitysten videoiminen ja tekninen tallentaminen ilman esiintyjien ja järjestäjän lupaa on kielletty. Kunkin osion puheenjohtaja osaa vastata tähän liittyviin kysymyksiin.
Eläimiä ei saa tuoda tapahtumaan. Poikeuksena ovat opas- ja avustajakoirat sekä järjestäjän luvalla osastolla olevat demokoirat.