eEläinlääkäripäivien virtuaalialusta

Vuonna 2020 kokoonnumme Messukeskuksen sijaan verkkoyhteyksien äärelle. Tälle sivulle kootaan tärkeää tietoa kirjautumisesta ja aikatauluista, ja tietoja päivitetään jatkuvasti sitä mukaa, kun ne tarkentuvat.

Menikö eEläinlääkäripäivät huomaamatta ohi? Katso luentotallenteet jälkikäteen:

eEläinlääkäripäivien virtuaalialusta (luennot ja näyttely) on avoinna 18.10. saakka osallistujille ja sinullekin, jos ostat tallenteiden katseluoikeuden, johon sisältyy myös luentokokoelman lukuoikeus. Hinta on sama kuin eEläinlääkäripäivien viimeisen hintaportaan osallistumismaksu (katso hinnat >>). Katseluoikeuksia on myynnissä rajoitettu määrä.

Osta luentotallenteiden katseluoikeudet:
- eläinlääkärit ja eläinlääkäriopiskelijat, joilla praktiikkaoikeudet >>
- opiskelijat >>
- eläkkeellä olevat eläinlääkärit >>

Voit vaihtoehtoisesti ostaa pelkän eLuentokokoelman lukuoikeuden, hinta 45 €

Osta eLuentokokoelman lukuoikeus >>

Viestit osallistujille

Eläinlääkäripäiviin liittyvät sähköpostit lähettää osoite elp (ät) sell.fi . Tarkista roskapostikansio ja ota yhteyttä, jos et ole saanut viestejä:

- Kaikki 6.9. mennessä tapahtumaan ilmoittautuneet ovat saaneet 7.9. (tai viimeistään 12.9.) viestin Luentokokoelma - eEläinlääkäripäivät
- Maanantaina 14.9. lähti  6.9. mennessä ilmoittautuneille päiväkohtaiset osallistumistunnukset.
- Jälki-ilmoittautuneet saavat luentopäivän/päivien aamuna osallistumistunnukset

Virtuaalialustalle >>

Tutustu ohjeeseen ja käy virtuaalialustalla maanantaina, tiistaina (klo 19 asti auki) tai hyvissä ajoin ennen luentojen alkua. Avaa ohje tästä >>

Kysy ja kommentoi Q&A -toiminnon kautta. Keskustelun pelisäännöt ja etiketti >>

eEläinlääkäripäivien luennot

eEläinlääkäripäivien suoratoistoluennot pidetään 16.-18.9. ohjelman mukaan.

Luennoille oikeuttava linkki ja pin-koodit lähetetään 14.9. mennessä sähköpostitse. Saat erillisen pin-koodin kaikille niille päiville, joihin olet ilmoittautunut. Käyttäjätunnuksesi on se sähköpostiosoite, jonka olet antanut ilmoittautuessasi eEläinlääkäripäiville.

eEläinlääkäripäivien osallistujat pääsevät sisään tapahtumaan jo 14.9. alkaen. eEläinlääkäripäivien aikana virtuaalialustalle voivat kirjautua sisään vain tapahtumaan ilmoittautuneet henkilöt.

Luentojen tallenteet ovat katsottavissa 21.9.-18.10. Luentotallenteiden katsomisoikeus koskee niitä luentopäiviä, joihin olet ilmoittautunut.

eLuentokokoelma

eLuentokokoelman kirjautumistunnukset on lähetetty sähköpostitse. Nämä tunnukset toimivat ainoastaan eLuentokokoelmassa, eikä niillä pääse kirjautumaan eEläinlääkäripäivien luennoille.

eEläinlääkäripäivien näyttely

eEläinlääkäripäivien näyttely on avoinna 14.9.-18.9. samalla virtuaalialustalla kuin eEläinlääkäripäivien luennot, ja sinne pääsee samoilla tunnuksilla kuin eEläinlääkäripäivien luennoille.

Myös reseptilääkkeitä markkinoivat osastot ovat auki, ja niihin pääsee tutustumaan erillisellä pin-koodilla, joka toimitetaan sähköpostitse niille osallistujille, joilla on reseptilääkkeiden määräämis- ja luovutusoikeus.

Näyttelyn materiaalit ovat katsottavissa 21.9.-18.10. näytteilleasettajien valinnan mukaan.

Tekninen tuki

eEläinlääkäripäivien aikana on käytettävissä tekninen tuki, joka auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Jos asiasi koskee tapahtuma-alustaa ja sen toimintaa, ota yhteyttä numeroon 040 450 3502 (ke 8.30-16.00, to 7.30-16.00, pe 7.30-15.00).

Jos asiasi koskee sisään kirjautumista tai eEläinlääkäripäivien sisältöä ja muita yleisiä asioita, ota yhteyttä numeroon 09 7745 4819 tai sähköpostiosoitteeseen elp [@] sell.fi.