Eläinlääkäripäivien näyttely

Vuoden 2020 Eläinlääkäripäivät on päätetty järjestää kokonaan virtuaalisesti, ja tästä syystä perinteistä näyttelyä Messukeskuksen tiloissa ei pidetä, vaan eEläinlääkäripäivien näyttely on verkossa.

Virtuaaliseen näyttelyyn voi tutustua eEläinlääkäripäivien etkojen aikana 24.8.-6.9.2020 (pl. reseptilääkemarkkinointi), jolloin alusta on auki kaikille. Linkki jaetaan tällä sivustolla, ja siitä tiedotetaan myös Eläinlääkäriliiton ja Fennovetin kanavissa.

Varsinaisten eEläinlääkäripäivien aikana näyttely on auki 14.9.-18.9.2020, jolloin sisään voivat kirjautua vain tapahtumaan ilmoittautuneet henkilöt ja reseptilääkkeitä markkinoiville virtuaaliosastoille pääsee pin-koodilla.

Näyttelyn materiaalit ovat katsottavissa näytteilleasettajan valinnan mukaan myös 21.9.-18.10.2020.

Näytteilleasettajat 2020

Alun perin mukaan ilmoittautuneiden yritysten näytteilleasettajaluettelo on tämän sivun alareunassa, ja sitä päivitetään kesän aikana jatkuvasti sitä mukaa, kun osallistumiset virtuaaliseen näyttelyyn vahvistuvat.

Eläinlääkäripäivien näyttely

Messukeskus, Halli 3

Aukioloajat

keskiviikkona 16.9. klo 9.30 ja avajaisvieraille illalla
torstaina 17.9. klo 8.00-16.00
perjantaina 18.9. klo 8.00-16.00

Näytteilleasettajat 2020

Näytteilleasettajaluettelo on tämän sivun alareunassa, ja sitä täydennetään kevään ja kesän aikana jatkuvasti.

Ilmoittautuminen näyttelyvieraaksi

Eläinlääkäripäivien näyttely on suunnattu eläinlääkintäalan ammattilaisille. Ilmoittaudu näyttelyvieraaksi ennakkoon, niin saat nopeammin kulkulupasi Messukeskuksessa ilmoittautumistiskiltä. Näyttelyn kulkulupa oikeuttaa vierailemaan näyttelyssä kaikkina sen aukiolopäivinä.

Jos olet ilmoittautunut Eläinlääkäripäivien luennoille tai oheistapahtumiin, näyttelyyn ei tarvitse ilmoittautua erikseen vaan sama kulkulupa on voimassa myös näyttelyssä kaikkina sen aukiolopäivinä.

Osallistu myös

Eläinlääkärien keskustelutilaisuus torstaina 17.9. kello 16.30
Näytteilleasettajien luentosaleissa järjestämät tietoiskut lounasaikaan

Näyttelykartta

Näyttelykartta julkaistaan tällä sivulla myöhemmin.

Näytteilleasettajat