Osallistumis- ja peruutusehdot

Osallistumisoikeus eEläinlääkäripäiville on henkilökohtainen, ja sitä ei saa jakaa tai siirtää muille henkilöille ilman lupaa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, ja tapahtumaan kirjaudutaan sisään samalla sähköpostiosoitteella. Osallistujan sähköpostiosoite näkyy näytteilleasettajille, kun osallistuja käy näytteilleasettajan osastolla tai osallistuu sponsorin järjestämien luentojen yhteydessä oleviin arvontoihin ja kyselyihin.

Varsinainen ilmoittautuminen päättyy 6.9.2020, ja tähän mennessä ilmoittautuneet pääsevät eEläinlääkäripäivien alustalle jo 14.9.2020 alkaen. Ilmoittautuminen on mahdollista myös 6.9.2020 jälkeen, mutta tässä tapauksessa pääsyä ei voida taata eEläinlääkäripäivien alkuun mennessä. Jos ilmoittautuminen tehdään 6.9.2020 jälkeen, osallistumislinkki lähetetään uudelle osallistujalle viimeistään kahden työpäivän kuluttua. Mahdollisesti väliin jäävät luennot voi katsoa tallenteina, jotka ovat saatavilla 21.9.-18.10.2020.

Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle ilmoittamalla asiasta sähköpostilla elp [@] sell.fi. Jos siirto tehdään 6.9.2020 jälkeen, osallistumislinkki lähetetään uudelle osallistujalle viimeistään kahden työpäivän kuluttua.

Mahdolliset peruutukset tehdään kirjallisesti sähköpostilla elp [@] sell.fi. Peruutuksista 30.8.-6.9.2020 pidätämme toimistokuluina 20 % osallistumismaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme koko osallistumismaksun, pois lukien lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.