Osallistumis- ja peruutusehdot

Osallistumisoikeus eEläinlääkäripäiville on henkilökohtainen, ja sitä ei saa jakaa tai siirtää muille henkilöille ilman lupaa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, ja tapahtumaan kirjaudutaan sisään samalla sähköpostiosoitteella. Osallistujan sähköpostiosoite näkyy näytteilleasettajille, kun osallistuja käy näytteilleasettajan osastolla tai osallistuu sponsorin järjestämien luentojen yhteydessä oleviin arvontoihin ja kyselyihin.

Varsinainen ilmoittautuminen päättyy 6.9.2020, ja tähän mennessä ilmoittautuneet pääsevät eEläinlääkäripäivien alustalle jo 14.9.2020 alkaen. Ilmoittautuminen on mahdollista myös 6.9.2020 jälkeen, mutta tässä tapauksessa pääsyä ei voida taata eEläinlääkäripäivien alkuun mennessä. Jos ilmoittautuminen tehdään 6.9.2020 jälkeen, osallistumislinkki lähetetään uudelle osallistujalle viimeistään kahden työpäivän kuluttua. Mahdollisesti väliin jäävät luennot voi katsoa tallenteina, jotka ovat saatavilla 21.9.-18.10.2020.

Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle ilmoittamalla asiasta sähköpostilla elp [@] sell.fi. Jos siirto tehdään 6.9.2020 jälkeen, osallistumislinkki lähetetään uudelle osallistujalle viimeistään kahden työpäivän kuluttua.

Mahdolliset peruutukset tehdään kirjallisesti sähköpostilla elp [@] sell.fi. Peruutuksista 30.8.-6.9.2020 pidätämme toimistokuluina 20 % osallistumismaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme koko osallistumismaksun, pois lukien lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

eEläinlääkäripäivillä osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja luento-osioiden sekä virtuaalinäyttelyn Q&A osiossa.

Keskustelun pelisäännöt:

·       Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään tai muusta lähettämästään materiaalista.
·       Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.
·       Keskustelualustalla ei julkaista kommentteja, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin         sopimattomia. Jälkikäteen moderoiduista keskusteluista asiattomuudet ja laittomuudet poistetaan niin pian kuin mahdollista.         Asiattomuuksista on mahdollista ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen elp [at] sell.fi.
·       Luento-osion puheenjohtaja avustajineen seuraa keskustelua ja poimii kysymyksiä ja kommentteja välitettäväksi luennoitsijoille         kunkin luennon lopuksi. Riippuen kysymysten määrästä ja keskusteluun käytettävissä olevasta ajasta, kaikkia kysymyksiä ei         välttämättä ehditä käsitellä. Voit vaikuttaa esille nostettaviin kysymyksiin ”peukuttamalla”mielenkiintoisena ja tärkeänä pitämääsi         kysymystä.
·       Luentojen keskusteluikkunassa kommentit näkyvät lähtökohtaisesti anonyymeinä. Kirjoitathan ennen jokaista kommenttiasi oman         nimesi ja mielellään työpaikkasi (tai vastaavan edustamasi tahon). Tämän on hieman työlästä, mutta omalla nimellä keskusteleminen         on nähdäksemme vaivan arvoista.
·       Asiattomuuksien tai laittomuuksien ilmetessä saatamme sulkea keskustelupalstat väliaikaisesti tai kokonaan. Yksittäinen         keskustelija saatetaan poistaa tapahtuma-alustalta pysyvästi tai määräajaksi, mikäli hän ei noudata verkkoetikettiä tai häiritsee         keskustelua massapostituksilla.

Keskustelun etiketti:

·       Kerro, kuuntele, kysy, perustele. Näkemyksesi on tärkeä, ja niin ovat muidenkin näkemykset.
·       Pysy aiheessa. Pyri ilmaisuun, jota muutkin jaksavat lukea. Tiivis ja napakka teksti on pitkää lavertelua parempi.
·       Harkitse, mitä kirjoitat. Lähetä vain materiaalia, johon sinulla on julkaisuoikeudet.
·       Kaikki sellainen, mikä olisi laitonta muutoinkin, on laitonta myös internetissä.
·       Vältä kirosanoja ja isoja kirjaimia: älä huuda!