Näytteilleasettajat

Eläinlääkäripäivät pidetään viime vuoden tapaan läsnäolotapahtumana Helsingin Messukeskuksessa, hallissa 3. Toivomme noin tuhannen eläinlääkärin saapuvan paikalle hyvän ohjelmatarjonnan, kollegiaalisuuden ja mielenkiintoisen näyttelyn houkuttelemana. Paikan päälle saapuvilla osallistujilla on mahdollisuus katsoa luentotallenteita vasta tapahtuman jälkeen. Luentotallenteiden katseluoikeus on myös ostettavissa erikseen mutta kalliimmalla hinnalla. Avajaiset pidetään keskiviikkoiltana, ja torstaina järjestetään eläinlääkärien keskustelutilaisuus. Kolmipäiväinen ohjelma julkaistaan kesäkuussa; tämän vuoden yleisteema on Näyttöön perustuva eläinlääkärin työ.

Uutta tänä vuonna:
- Näyttely on jaettu eläinlääkärialueeseen ja yleiseen alueeseen (Näyttely >>)
- Näyttelyn aukioloajat vaihtelevat eri alueilla (Näyttely >>)
- Valmisosasto järjestäjän määrittämässä paikassa (Kevytosastot >>)
- Pöytäpaikka yhteisosastolla, joka on karttaan merkityssä paikassa (Yhteisosasto >>)
- Päivitetyllä verkkosivulla uusi banneripaikka

Näyttelyn myyntiä koskevat tiedustelut:
Tiina Karenius, tiina.karenius[at]fennovet.fi, puh. 09 7745 4814

Osallistumisehdot, ilmoittautumislomakkeet ja näyttelyalueen kartta sekä lisänäkyvyys- ja sponsorointivaihtoehdot avautuvat alla olevista linkeistä. Näyttelyn järjestämisen tärkeitä päivämääriä on listattu tämän sivun loppuun.

Näyttelyn osallistumisehdot >>
Päivitetty 10.5.2023

Terms and conditions in English >>
Updated on May 10th, 2023

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi >>

Sign up as an exhibitor >>

Tutustu lisänäkyvyys- ja sponsorointivaihtoehtoihin >>

Ilmoita osastolla työskentelevät edustajat näyttelyyn >>
Huom: jokainen edustaja tarvitsee Messukeskuksessa oman kulkuluvan! Jos edustaja tulee Eläinlääkäripäiville myös osallistujana, erillistä näytteilleasettajan kulkulupaa ei kuitenkaan tarvita, vaan luentolipulla pääsee myös näyttelyalueelle kaikkina päivinä.

Ilmoita osastolla työskentelevät edustajat luennoille ja näyttelyyn >>
Huom: tämän kulkuluvan voi saada vain yksi henkilö / näytteilleasettaja! Muut edustajat ilmoitetaan siis ylemmän linkin lomakkeella.

Näyttelyn järjestämisen tärkeitä päivämääriä 2023

Päivitämme listaa sitä mukaa, kun järjestelyt etenevät.

27.6. alkaen näytteilleasettaja saa linkin eMessukeskus-asiointipalveluun ja pääsee kirjautumaan siihen. Huomaathan, että palvelu on uudistunut eikä siihen pääse kirjautumaan viimevuotisilla tunnuksilla.

6.9. mennessä mainostilavaraukset Eläinlääkärilehteen 6/23
Toiseksi viimeinen numero ennen Eläinlääkäripäiviä, ilmestyy 6.10. Painovalmiit aineistot 13.9. mennessä. Mediakortti >>

13.9. mennessä lounasluennon varaus
Jos varaat lounasluentoajan salista, niin lähetä tilaisuuden nimi, kuvaus, esiintyjä (titteli & toimipaikka) ym. materiaali Eläinlääkärilehdessä 7/23 ja Eläinlääkäripäivien käsiohjelmassa julkaistavaa yhteismainosta varten 16.10. mennessä.

15.9. mennessä mainostilavaraukset Eläinlääkäripäivien käsiohjelmaan
Painovalmiit aineistot 13.10. mennessä. Mediakortti >>

15.9. mennessä yrityksen tiedot näytteilleasettajaluetteloon (logo, lyhyt esittelyteksti, yhteystiedot)
Näytteilleasettajaluettelo ja osastokartta julkaistaan verkossa Näyttely-sivulla sekä painettuna 10.11. ilmestyvässä Eläinlääkärilehdessä 7/23 ja Eläinlääkäripäivien käsiohjelmassa. Verkossa näytteilleasettajatietoja voidaan tarvittaessa päivittää aina tapahtuman alkuun saakka.

12.10. näyttelytekniikan viimeinen tilauspäivä perushinnalla (20 % korotus 13.10. alkaen)
Kukin näytteilleasettaja tekee itse osaston sähkö- sekä rakenne- ja kalustetilaukset eMessukeskus-asiointipalvelussa. Katso kohta Lisätietoa tämän sivun lopussa.

Lokakuu: tapahtuma-alustan banneripaikan varaus
Eläinlääkäripäivien tapahtuma-alustalla on useita banneripaikkoja. Alusta on auki Eläinlääkäripäivien osallistujille 13.11.2023-31.5.2024. Alustan kautta jaetaan luentolyhennelmät ja -tallenteet. Bannerin sijainti ja koko sovittavissa. Aineiston toimitus 16.10. mennessä.

10.10. mennessä varaukset kongressikassiin pakattavista painetuista mainoksista tai esitteistä
Valmiiden painotuotteiden toimitus Messukeskukseen 21.11. aamuun mennessä.

11.10. mennessä mainostilavaraukset Eläinlääkärilehteen 7/23
Viimeinen numero ennen Eläinlääkäripäiviä, ilmestyy 10.11. Painovalmiit aineistot 18.10. mennessä. Mediakortti >>

Lokakuussa osastotarjoilut
Lokakuun aikana aukeaa eMessukeskukseen lomake, jonka kautta voi tilata osastotarjoiluita ja kahvi- & ruokalipukkeita. Suoralinkki: https://shop.noho.fi/messukeskus

1.11. saakka näyttelytekniikan viimeinen tilauspäivä 20 % korotetulla hinnalla (50 % korotus 2.11. alkaen)
Kukin näytteilleasettaja tekee itse osaston sähkö- sekä rakenne- ja kalustetilaukset eMessukeskus-asiointipalvelussa. Katso kohta Lisätietoa tämän sivun lopussa.

6.11. mennessä edustajien kulkulupien tilaus (linkit ylempänä)

14.11. saakka näyttelytekniikan viimeinen tilauspäivä 50 % korotetulla hinnalla (100 % korotus 15.11. alkaen)
Kukin näytteilleasettaja tekee itse osaston sähkö- sekä rakenne- ja kalustetilaukset eMessukeskus-asiointipalvelussa. Katso kohta Lisätietoa tämän sivun lopussa.

21.11. rakennusaika kello 10.00-22.00
Sisäänpääsy ovesta 3.6

22.-24.11. huoltoaika kello 7.00-8.00
Sisäänpääsy ovesta 3.6

24.11. purkuaika kello 17.00-22.00
Sisäänpääsy ovesta 3.6

Lisätietoa

Rekisteröimme näytteilleasettajat eMessukeskus-asiointipalveluun sitä mukaa, kun osastopaikat on vahvistettu ja osastonumerot luotu. Tunnukset palveluun lähetetään osastojen yhteyshenkilöille sähköpostitse suoraan Messukeskuksesta. Lue ohje asiointipalvelun käytöstä >> Jos linkki on ehtinyt jo vanhentua, voit tilata uuden kirjautumissivulta kohdasta "Pyydä uutta salasanaa" (linkki >>)

Messukeskuksen tuotteet ja palvelut näet, vaikka sinulla ei vielä olisi näytteilleasettajatunnuksia. Mene eMessukeskus-asiointipalvelussa kohtaan "Tuotteet ja palvelut" ja valitse tapahtumavalikosta Eläinlääkäripäivät.