Näytteilleasettajat

Eläinlääkäripäivät ja näyttely pidetään 2.-4.11.2022 Messukeskuksessa, hallissa 3. Päivien yleisteemana on digitalisaatio.

Suurimpaan kotimaiseen eläinlääketieteen täydennyskoulutustapahtumaan odotamme yhteensä noin 800-1000 paikalle saapuvaa eläinlääkäriä ja eläinlääketieteen opiskelijaa. Näyttely on avoin kaikille eläinlääkintäalan ammattilaisille. Näyttelyvieraita oletetaan saapuvan 100-300.

Kolmelle päivälle jakaantuvien luentojen ennakko-ohjelma julkaistaan tällä sivustolla juhannukseen mennessä. Näyttely on auki Eläinlääkäripäivien ohjelman mukaan (tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin).

- - -

Näyttelyn toteutuksen suunnittelu on alkanut ja loppukeväästä kerromme lisää näyttelypaikoista ja sponsorointimahdollisuuksista. Lähetämme sähköpostia aiempien vuosien näytteilleasettajille, kun näyttelypaikkojen myynti alkaa.

Näyttelyn myyntiä koskevat tiedustelut:
Tiina Karenius, tiina.karenius [at] fennovet.fi, puh. 09 7745 4814

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi >>

Sign up as an exhibitor >>

Ilmoita osaston edustajat näyttelyyn (linkki julkaistaan myöhemmin) >>

Näyttelyn osallistumisehdot >>
Päivitetty viimeksi 27.4.2022

Terms and conditions in English >>
Updated on Apr 27th, 2022

Näyttelyalueen kartta / Exhibition Map >>
Päivitetty viimeksi 13.6.2022 / Updated on June 13th, 2022

Näyttelyn järjestämisen tärkeät päivämäärät >>
Päivitetty viimeksi 30.5.2022

Lisänäkyvyys ja sponsorikohteet >>
Päivitetty viimeksi 30.5.2022

Käsiohjelman mediakortti >>
Päivitetty viimeksi 30.5.2022

Esimerkki osaston kustannuksista: Valmisosastot >>
Huom! Valmisosastojen hintaan ei sisälly mahdollista otsalautatekstiä tai -logoa eikä kalusteita, eli ne tilataan erikseen.

Viime vuoden näytteilleasettajat on julkaistu näytteilleasettajaluettelossa. Uudet yritykset ja yhteyshenkilöt voivat ilmoittautua postituslistalle tästä.

- - -

Osaston rakentaminen

Eläinlääkäripäivät näkyvät eMessukeskus-asiointipalvelussa viimeistään elokuussa.

• Uudet näytteilleasettajayritykset saavat linkin eMessukeskus-asiointipalveluun ja pääsevät kirjautumaan siihen elokuussa.
• Näytteilleasettajat, jotka ovat aikaisemmin osallistuneet tapahtumaan, jossa eMessukeskus on käytössä, pääsevät kirjautumaan aiemmin saamillaan tunnuksilla tai tilaamaan uudet tunnukset sähköpostiinsa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, ja uuden salasanan saa tilattua eMessukeskuksen sivuilta.
• Myös ilman tunnuksia voi tarkastella Messukeskuksen ohjeistuksia sekä tutustua Messukeskuksen tuotteisiin ja palveluihin.
• Lisätietoa ja tukea saa Messukeskuksen asiakaspalvelusta: yrityspalvelu [at] messukeskus.com, puh. 040 450 3250.

Messukeskuksen ohjeet osaston rakentamiseen >>