Toimitsijat

Opiskelija, tule töihin Eläinlääkäripäiville!

Suomen Eläinlääkäriliitto järjestää eläinlääkintäalan suurimman täydennyskoulutustapahtuman Eläinlääkäripäivät 13.-15.11.2024 Messukeskuksen hallissa 3.

Etsimme nyt opiskelijoita toimitsijoiksi Eläinlääkäripäiville eri tehtäviin. Toimitsijoiden työaika on pääsääntöisesti kello 7.00-17.00 välillä keskiviikosta perjantaihin. Ilmoittautua voi kaikille kolmelle päivälle tai osaksi aikaa. Jos toimitsijoita ilmoittautuu enemmän kuin tarpeeksi, etusijalla ovat henkilöt, joiden on mahdollista työskennellä useampina päivinä.

Toimitsijoita tarvitaan Eläinlääkäripäivien aikana muun muassa:
• Saliavustajan tehtäviin (luennoitsijoiden opastaminen tietokoneen ja muun tekniikan käytössä)
• Kulkulupien tarkastamiseen
• Osallistujien rekisteröimiseen, kulkulupien ja kongressikassien jakamiseen
• Luennoitsijoiden rekisteröimiseen

Koulutus toimitsijoiden tehtäviin pidetään Messukeskuksessa tiistaina 12.11.2024 kello 17.00 alkaen. Toimitsijoiden ohjaajana toimii Eläinlääkäriliiton toimistoeläinlääkäri Ida-Maria Kouvo.

Toimitsijat saavat palkkaa 11 euroa / työtunti sekä toimitsijapaidan. Jokaiselle yli kuusi tuntia kestävälle työpäivälle saa yhden lounaslipun tai sitä lyhyemmälle työpäivälle yhden kahvilipun. Palkka maksetaan myös koulutukseen osallistumisesta. Matkakuluja ei korvata. Toimitsijat voivat lisäksi seurata vapaa-aikanaan luentoja ja saavat oikeudet luentotallenteisiin.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian (linkki julkaistaan myöhemmin) >>

Tervetuloa tekemään Eläinlääkäripäiviä kanssamme!