Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän tapahtumaan liittyviä kysymyksiä. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan meihin.

Virtuaalialusta ja ohjelma

Mikä on virtuaalitapahtuma?

Kaikki tapahtuman osa-alueet ovat verkossa. Voit seurata luentoja ja tutustua näyttelyyn omalta tietokoneeltasi, tabletilta tai puhelimelta. Voit kysyä luennoitsijalta ja kommentoida aihetta meneillään olevilla luennoilla kirjoittamalla luentonäkymän viereen avautuvaan keskusteluikkunaa (Q&A). Luennon päätteeksi puheenjohtaja pomii kysymyksiä luennoitsijalle vastattavaksi. Sama toiminto on käytössä suurimmalla osalla näyttelyosastoista.
Voit tutustua veloituksetta virtuaalialustaan 24.8.-6.9. Linkki alustalle jaetaan tällä sivustolla.

Kannattako ilmoittautua, jos en ole varma ehdinkö seurata luentoja kyseisnä päivinä?

Kun ilmoittaudut esimerkiksi torstaille, näet torstain luennot suoratoistoina (live stream) ja voit kysyä luennoitsijoilta keskusteluikkunan kautta (Q&A). Kaikki torstain luentotallenteet ovat katsottavissa kuukauden ajan eli voit kerrata oppimaasi ja katsoa ne luennot, joita et ehtinyt seurata suorassa lähetyksessä. Jos ilmoittaudut kaikille kolmelle päivälle, ovat kaikki eEläinlääkäripäivien luennot katsottavissa 18.10. asti.

Saanko luentomateriaalit virtuaalialustalta?

Virtuaalialustalta ei voi tallentaa luentojen dioja itselleen. Julkaisemme aiempien vuosien tapaan sähköisen luentokokoelman, joka on käytettävissä maanantaista 7.9.2020 eteenpäin vuoden 2021 loppuun asti. Linkki ja salasana lähetetään tapahtuman osallistujille sähköpostitse.

eLuentokokoelma sisältää Eläinlääkäripäivien luennoitsijoiden luentotiivistelmät. Joidenkin luennoitsijoiden materiaali julkaistaan vasta Eläinlääkäripäivien jälkeen, vuoden 2020 loppuun mennessä. Yksittäisten luennoitsijoiden tiivistelmät puuttuvat kokoelmasta. Lisäksi eLuentokokoelmassa julkaistaan luennoitsijoiden mahdollisesti lähettämät lisämateriaalit (kuten esimerkiksi esitysdiat) siltä osin kuin luennoitsijat antavat luvan julkaisuun ja toimittavat materiaalia. Kaikkien luennoitsijoiden kohdalla lisämateriaalia ei julkaista.

Ilmoittautuminen

Minulla on ryhmäilmoittautumiskoodi ja valiokunnan jäsenen alennuskoodi, mutta ilmoittautumislomakkeessa on tila vain yhdelle koodille, mitä teen?
Kirjoita valiokunnan jäsenen alennuskoodi lisätietoja-kenttään, niin se huomioidaan laskutuksessa.

Perun osallistumiseni päiville, mutta voiko tilalleni tulla toinen henkilö samasta työpaikasta?
Ota yhteyttä elp [@] sell.fi

Ilmoittauduin vahingossa väärälle päivälle. Kuinka saan asian korjattua?
Ota yhteyttä elp [@] sell.fi

Työntekijöitämme on ilmoittautumassa sekä Eläinlääkäripäiville että Eläintenhoitajaseminaariin. Tarvitsemmeko erillisen ryhmäilmoittautumiskoodin molempiin tapahtumiin?
Mainitkaa asiasta ilmoittautumiskoodia tilatessanne, niin me huolehdimme, että koodi on aktiivinen molempia ilmoittautumisia tehdessänne.

Olen epävarma, onko ilmoittautumiseni tullut perille, miten toimin?
Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli viesti ei saavu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, ota yhteyttä elp [@] sell.fi.

Olen sairastunut, enkä pääse osallistumaan tapahtumaan, johon olen ilmoittautunut, miten toimin?
Ota yhteyttä elp [@] sell.fi