Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän tapahtumaan liittyviä kysymyksiä. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan meihin.

Pandemian vaikutus tapahtumaan

Suomen Eläinlääkäriliitto ry ja omistamansa Fennovet Oy sitoutuvat järjestämään Eläinlääkäripäivät terveysturvallisesti. Seuraamme Suomen koronatilannetta ja viranomaistahojen ohjeistuksia tapahtumien järjestämisestä; tarvittaessa järjestelyjä muutetaan. Messukeskuksen väljät, hyvin ilmastoidut tilat mahdollistavat näyttelyn ja ruokailut siten, että muihin osallistujiin on mahdollista pitää välimatkaa.

Toivomme osallistujien huomioivan, että paikalle tullaan vain terveenä. Suosittelemme harkitsemaan lähiosallistumista vain, jos olet saanut kaksi rokotetta tai sinulla on tuore negatiivinen koronatestitulos. Tarkempi ohjeistus annetaan ennen tapahtumaa.

Ohjeistus koskee sekä osallistujia että näytteilleasettajien edustajia. Tarvittaessa tapahtuman osallistujilta voidaan edellyttää kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2-maskien käyttöä.

Hybriditapahtuma

Mikä on hybriditapahtuma?

Eläinlääkäripäivät (luennot, näyttely, posterinäyttely ja oheisohjelma) järjestetään Messukeskuksessa. Tämän lisäksi kaikki tapahtuman osa-alueet mahdollisuuksien mukaan ovat verkossa. Voit siis valita tuletko paikan päälle vai haluatko seurata luentoja ja tutustua näyttelyyn omalta tietokoneeltasi, tabletilta tai puhelimelta.

Voit kysyä luennoitsijalta ja kommentoida aihetta meneillään olevilla luennoilla kirjoittamalla luentonäkymän viereen avautuvaan keskusteluikkunaa. Luennon päätteeksi puheenjohtaja poimii kysymyksiä luennoitsijalle vastattavaksi.

Ohjelma

Saanko luentomateriaalit virtuaalialustalta?

Virtuaalialustalta ei voi tallentaa luentojen dioja itselleen. Julkaisemme aiempien vuosien tapaan sähköisen luentokokoelman. Viime vuoden luentokokoelma 2020 on käytettävissä vuoden 2021 loppuun asti. Linkki ja salasana on lähetetty tapahtuman osallistujille sähköpostitse.

eLuentokokoelma sisältää Eläinlääkäripäivien luennoitsijoiden luentotiivistelmiä. Lisäksi eLuentokokoelmassa julkaistaan luennoitsijoiden mahdollisesti lähettämät lisämateriaalit (kuten esimerkiksi esitysdiat) siltä osin kuin luennoitsijat antavat luvan julkaisuun ja toimittavat materiaalia. Kaikkien luennoitsijoiden kohdalla lisämateriaalia ei julkaista.

Ilmoittautuminen

Minulla on ryhmäilmoittautumiskoodi ja valiokunnan jäsenen alennuskoodi, mutta ilmoittautumislomakkeessa on tila vain yhdelle koodille, mitä teen?
Kirjoita valiokunnan jäsenen alennuskoodi lisätietoja-kenttään, niin se huomioidaan laskutuksessa.

Perun osallistumiseni päiville, mutta voiko tilalleni tulla toinen henkilö samasta työpaikasta?
Ota yhteyttä elp [@] sell.fi

Ilmoittauduin vahingossa väärälle päivälle. Kuinka saan asian korjattua?
Ota yhteyttä elp [@] sell.fi

Työntekijöitämme on ilmoittautumassa sekä Eläinlääkäripäiville että Eläintenhoitajaseminaariin. Tarvitsemmeko erillisen ryhmäilmoittautumiskoodin molempiin tapahtumiin?
Mainitkaa asiasta ilmoittautumiskoodia tilatessanne, niin me huolehdimme, että koodi on aktiivinen molempia ilmoittautumisia tehdessänne.

Olen epävarma, onko ilmoittautumiseni tullut perille, miten toimin?
Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli viesti ei saavu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, ota yhteyttä elp [@] sell.fi.

Olen sairastunut, enkä pääse osallistumaan tapahtumaan, johon olen ilmoittautunut, miten toimin?
Ota yhteyttä elp [@] sell.fi