Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän tapahtumaan liittyviä kysymyksiä. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan meihin.

Pandemian vaikutus tapahtumaan - koronapassi käyttöön

(Tiedot päivitetty 24.11.2021)

Suomen Eläinlääkäriliitto ry ja omistamansa Fennovet Oy sitoutuvat järjestämään Eläinlääkäripäivät terveysturvallisesti.

Uudenmaan koronarajoitusten vuoksi ja koska Messukeskus on kokonaisuudessaan anniskelualuetta, Eläinlääkäripäivillä 2021 on käytössä koronapassi.

Koronapassina toimivat
- todistus täydestä koronarokotekattavuudesta (Omakanta www.kanta.fi) tai
- todistus negatiivisesta koronatestituloksesta tai
- vaaditun aikarajan sisällä sairastetusta koronataudista.
ja lisäksi henkilöllisyystodistus (myös ajokortti käy).

Varaa tullessasi dokumentit valmiiksi esille niin, että QR-koodi voidaan lukea.
Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan Messukeskukseen sekä eteläisestä (juna, raitiovaunu ja kävely) että pohjoisesta (messuparkki) sisäänkäynnistä tullessa.
Varaudu siihen, että sisääntulo voi kestää hiukan tavallista pidempään.

Tule paikalle vain terveenä. Tapahtumassa on vahva maskisuositus.

Jos päätätkin jäädä etäosallistujaksi tai tulla sittenkin paikan päälle, vaikka olit ilmoittautunut etäosallistujaksi, ole ystävällinen ja ilmoita muutoksesta 27.11. mennessä sähköpostitse elp [@] sell.fi.

Ohjeistus koskee osallistujia, esiintyjiä ja näytteilleasettajien edustajia.

Hybriditapahtuma

Mikä on hybriditapahtuma?

Eläinlääkäripäivät (luennot, näyttely, posterinäyttely ja oheisohjelma) järjestetään Messukeskuksessa. Tämän lisäksi kaikki tapahtuman osa-alueet mahdollisuuksien mukaan ovat verkossa. Voit siis valita tuletko paikan päälle vai haluatko seurata luentoja ja tutustua näyttelyyn omalta tietokoneeltasi, tabletilta tai puhelimelta.

Voit kysyä luennoitsijalta ja kommentoida aihetta meneillään olevilla luennoilla kirjoittamalla luentonäkymän viereen avautuvaan keskusteluikkunaa. Luennon päätteeksi puheenjohtaja poimii kysymyksiä luennoitsijalle vastattavaksi.

Ohjelma

Saanko luentomateriaalit virtuaalialustalta?

Virtuaalialustalta ei voi tallentaa luentojen dioja itselleen.

Eläinlääkäripäivien 2021 sähköinen luentokokoelma on julkaistu tiistaina 30.11.2021. Luentokokoelma sisältyy Eläinlääkäripäivien osallistumismaksuun, ja tapahtumaan ilmoittautuneet ovat saaneet ohjeet ja salasanan sähköpostitse siihen osoitteeseen, jonka ovat antaneet ilmoittautumislomakkeella. Luentokokoelma 2021 on käytettävissä vuoden 2022 loppuun saakka ja vastaavasti luentokokoelma 2020 vuoden 2021 loppuun saakka.

Lue lisää luentokokoelmasta >>

Ilmoittautuminen

Minulla on ryhmäilmoittautumiskoodi ja valiokunnan jäsenen alennuskoodi, mutta ilmoittautumislomakkeessa on tila vain yhdelle koodille, mitä teen?
Kirjoita valiokunnan jäsenen alennuskoodi lisätietoja-kenttään, niin se huomioidaan laskutuksessa.

Perun osallistumiseni päiville, mutta voiko tilalleni tulla toinen henkilö samasta työpaikasta?
Ota yhteyttä elp [@] sell.fi

Ilmoittauduin vahingossa väärälle päivälle. Kuinka saan asian korjattua?
Ota yhteyttä elp [@] sell.fi

Työntekijöitämme on ilmoittautumassa sekä Eläinlääkäripäiville että Eläintenhoitajaseminaariin. Tarvitsemmeko erillisen ryhmäilmoittautumiskoodin molempiin tapahtumiin?
Mainitkaa asiasta ilmoittautumiskoodia tilatessanne, niin me huolehdimme, että koodi on aktiivinen molempia ilmoittautumisia tehdessänne.

Olen epävarma, onko ilmoittautumiseni tullut perille, miten toimin?
Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli viesti ei saavu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, ota yhteyttä elp [@] sell.fi.

Olen sairastunut, enkä pääse osallistumaan tapahtumaan, johon olen ilmoittautunut, miten toimin?
Ota yhteyttä elp [@] sell.fi