Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän tapahtumaan liittyviä kysymyksiä. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan meihin.

Ilmoittautuminen

Minulla on ryhmäilmoittautumiskoodi ja valiokunnan jäsenen alennuskoodi, mutta ilmoittautumislomakkeessa on tila vain yhdelle koodille, mitä teen?
Kirjoita valiokunnan jäsenen alennuskoodi lisätietoja-kenttään, niin se huomioidaan laskutuksessa.

Perun osallistumiseni päiville, mutta voiko tilalleni tulla toinen henkilö samasta työpaikasta?
Ota yhteyttä elp (at) sell.fi

Ilmoittauduin vahingossa väärälle päivälle. Kuinka saan asian korjattua?
Ota yhteyttä elp (at) sell.fi

Työntekijöitämme on ilmoittautumassa sekä Eläinlääkäripäiville että Eläintenhoitajaseminaariin. Tarvitsemmeko erillisen ryhmäilmoittautumiskoodin molempiin tapahtumiin?
Mainitkaa asiasta ilmoittautumiskoodia tilatessanne, niin me huolehdimme, että koodi on aktiivinen molempia ilmoittautumisia tehdessänne.

Olen epävarma, onko ilmoittautumiseni tullut perille, miten toimin?
Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli viesti ei saavu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, ota yhteyttä elp (at) sell.fi.

Olen jo ilmoittautunut Eläinlääkäripäiville, mutta haluaisin myös ilmoittautua Avajaisiin ja/tai Keskustelutilaisuuteen, miten toimin?
Ota yhteyttä elp (at) sell.fi

Olen sairastunut, enkä pääse osallistumaan tapahtumaan, johon olen ilmoittautunut, miten toimin?
Ota yhteyttä elp (at) sell.fi

Näytteilleasettajat

Olen tulossa töihin osastollemme Eläinlääkäripäivien näyttelyyn. Tarvitsenko siihen erillisen kulkuluvan?
Jokaisen näytteilleasettajan edustajan tulee rekisteröityä ennakkoon, sillä kaikilla tulee olla oma henkilökohtainen kulkulupa.

Messukeskuksessa

Löytötavarat
Eläinlääkäripäivien aikana löydetyt tavarat tuodaan halli 3:n rekisteröintipisteeseen. Tapahtuman jälkeen voi kadonneita tavaroita tiedustella Messukeskuksesta.

Esteettömyys‍
Eläinlääkäripäivien luennot, näyttelyt ja lounasravintolat ovat samassa tasossa, hallissa 3. Eläintenhoitajaseminaari ja Apteekin eläinlääkintä -koulutus ovat toisessa kerroksessa, jonne pääsee hissillä. Messukeskus on esteetön. Lue lisää >>

Koiran mukaan ottaminen Eläinlääkäripäiville
Ainoastaan järjestäjän luvalla voi näytteilleasettaja tuoda eläimen osastolle demoa varten.

Wi-Fi
Messukeskus tarjoaa kaikissa tiloissaan maksutta käyttöön langattoman Messukeskus-nimisen verkon, joka soveltuu netin selailuun ja muuhun kevyeen liikennöintiin. Verkko ei vaadi salasanaa.