Sähköinen luentokokoelma

Luentokokoelma 2022

Eläinlääkäripäivien 2022 luentotiivistelmät julkaistaan Eläinlääkäripäivien tapahtuma-alustalla (Liveto).  Päiville paikan päälle ilmoittautuneet ja tallenteiden katseluoikeudet ostaneet saavat 17.10.2022 sähköpostiinsa kutsun kirjautua alustalle.

Ohjeet Liveton tapahtuma-alustan käyttöön >>

Eläinlääkäripäivien tapahtuma-alusta julkaistaan maanantaina 17.10.2022. Tiivistelmät löytyvät alustalta päivä- ja osiokohtaisilta sivuilta luennoitsijakohtaisesti. Tiivistelmät ovat myös saatavilla tapahtuma-alustan aulassa kokoelmana, joka sisältää kaikki Eläinlääkäripäivien tiivistelmät. Sekä yksittäiset tiivistelmät että kokoelma voidaan ladata alustalta myöhempää käyttöä tai tulostamista varten. Luentotiivistelmät ovat saatavilla 17.10.2022 eteenpäin kesäkuun 2023 loppuun asti. Alusta sulkeutuu 30.6.2023.

Luentokokoelma 2021

Eläinlääkäripäivien 2021 sähköinen luentokokoelma on julkaistu tiistaina 30.11.2021. Luentokokoelma sisältyy Eläinlääkäripäivien osallistumismaksuun, ja tapahtumaan ilmoittautuneet ovat saaneet ohjeet ja salasanan sähköpostitse siihen osoitteeseen, jonka ovat antaneet ilmoittautumislomakkeella. Luentokokoelmaan 2021 pääsee sivun yläreunan painikkeesta tai suoraan linkistä https://eluentokokoelma2021.webflow.io/

Luentokokoelma sisältää Eläinlääkäripäivien luennoitsijoiden luentotiivistelmät. Yksittäisten luennoitsijoiden tiivistelmät voivat puuttua kokoelmasta. Lisäksi kokoelmassa julkaistaan luennoitsijoiden mahdollisesti lähettämät lisämateriaalit, esim. esitysdiat, siltä osin kuin luennoitsijat antavat luvan julkaisuun ja toimittavat materiaalia. Kaikkien luennoitsijoiden kohdalla lisämateriaalia ei julkaista.

Luentokokoelman 2021 voi myös ostaa erikseen, hintaan 45 €. Maksu suoritetaan tilauksen yhteydessä, ja tunnukset tulevat tämän jälkeen automaattisesti sähköpostiin.

Osta luentokokoelma 2021 >>

Eläinlääkäripäivien 2021 luentokokoelma on käytettävissä verkossa vuoden 2022 loppuun asti. Voit tallentaa ja tarpeen mukaan tulostaa sen omaan käyttöösi. Ohjeet tallentamiseen ja tulostamiseen löydät luentokokoelman etusivulta. Huomaathan, että luentokokoelman linkki, salasana ja sisältö on tarkoitettu vain Eläinlääkäripäivien osallistujille. Materiaalin eteenpäin jakaminen ei ole sallittua.