Näyttelyvieraat

Eläinlääkäripäivät pidetään 8.-10. joulukuuta hybridimallina. Edelleen on mahdollista, että suunnitelmia voidaan joutua muuttamaan terveysturvallisuuden vuoksi. Messukeskuksessa olemme hallissa 3, kuten viimeksi vuonna 2017.

Osallistuminen näyttelyyn itse valitsemastasi paikasta on mahdollinen kaikille lipun ostaneille. Näyttelyä voi myös katsoa virtuaalisesti jälkikäteen kuusi kuukautta.

Kaikkien paikalle saapuvien on esitettävä koronapassi sisäänpääsyn yhteydessä. Käytännössä koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Koronapassin saat kun sinulla on todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.

Virtuaalinäyttely 1.-10.12.

Kaikki eläinlääkintäalan ammattilaiset ja opiskelijat ovat tervetulleita virtuaalinäyttelyyn, joka on maksuton. Näyttelyyn pääsy edellyttää ilmoittautumista ja virtuaalialustalle kirjautumista. Näyttelyosastojen materiaalit ovat katsottavissa kesäkuun 2022 loppuun asti.

Huomaathan, että reseptilääkkeitä mainostaville osastoille on pääsy ainoastaan henkilöillä, joilla on lääkkeiden määräämis- tai toimittamisoikeus.

Näyttely Messukeskuksessa 8.-10.12.

Kaikki eläinlääkintäalan ammattilaiset ja opiskelijat ovat tervetulleita näyttelyyn, jos terveystilanne sen sallii. Näyttely sisältyy Eläinlääkäripäivien lipun ja senioritapahtuman hintaan, ja Eläinlääkäripäivien luennoille ilmoittautuneet voivat vierailla näyttelyssä myös muina kuin luentopäivinä.

Erillinen näyttelyvieraslippu maksaa 10 €/päivä, eläkeläishinta on 5 €/päivä. Eläinlääketieteen opiskelijat voivat osallistua näyttelyyn maksutta Eläinlääkäriliiton kustannuksella, ilmoittautuessa koodi on ELP21OPI.

Ilmoittaudu virtuaali- ja Messukeskuksessa pidettävään näyttelyyn >>

Koronapassi käytössä Eläinlääkäripäivillä 2021 >> (tieto päivitetty 24.11.2021)