Median edustajille, akkredointi toimittajille

Eläinlääkäripäivät on Suomen suurin eläinlääkäreiden täydennyskoulutustilaisuus. Eläinlääkäripäivien 2023 yleisteema on Näyttöön perustuva eläinlääkärin työ. Päivät järjestetään paikan päällä Helsingin Messukeskuksessa 22.–24. marraskuuta.

Akkreditoituna median edustajana pääset tutustumaan Eläinlääkäripäiviin. Toimittajien maksuton osallistuminen päiville on tarkoitettu journalistista työtä päivien aihepiireistä tekeville ammattitoimittajille ja kuvaajille.

Akkreditointi edellyttää

  • tapahtuman aikana voimassa  Journalistiliiton, Aikakausmedian tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia (liitä kuva tai pdf kortista alla olevalle akkreditoitumislomakkeelle)
  • tai ennakkoon toimitettua päätoimittajan selvitystä, että olet median edustaja työtehtävissä Eläinlääkäripäivillä (liitä kuva tai pdf selvityksestä alla olevalle akkreditoitumislomakkeelle).
  • akkreditoiduilta median edustajilta Journalistin ohjeiden noudattamista.
  • päivillä saa kuvata omaan tai journalistiseen käyttöön, kunhan kuvaukset eivät häiritse muita tai meneillään olevaa ohjelmaa.
  • rajoituksien selvittämistä kuvaamiseen ja langattomien mikrofonien käyttöön liittyen messukeskuksen sivulta. Eläinlääkäriliitto seuraa messukeskuksen asettamaa ohjeistusta medialle.

Akkreditoidu Eläinlääkäripäiville verkkolomakkeella >>

Haastattelupyynnöt ja muut mediayhteydenotot:

puheenjohtaja Mikko Turku, 050 911 9117, mikko.turku@sell.fi

viestintäpäällikkö Kristina Bergström, 045 728 5940, kristina.bergstrom@sell.fi