Median edustajille

Eläinlääkäripäivät on Suomen suurin eläinlääkäreiden täydennyskoulutustilaisuus.

Päivät on muutettu aiemmasta poiketen eEläinlääkäripäiviksi.

eEläinlääkäripäivien 2020 yleisteema on genetiikka. Luentojen ajankohta on 16.-18.9.2020 ja lisäksi ovat avoimet virtuaalinäyttelyn etkot ja luento-osallistujille maksullinen näyttely 14.-18.9.

Luennot ovat virtuaalisia, näyttely on virtuaalinen, ja valitettavasti avajaiset, tieteellinen posterinäyttely, eläinlääkärien keskustelutilaisuus ja senioritapaaminen on peruttu. eLuentokokoelma on luennoille osallistuvien käytössä.

Keskiviikkona 16. syyskuuta julkistetaan Suomen Eläinlääkäriliiton yrittäjäpalkinto, livestriimaus luennoille osallistuville klo 12.45 ennen Ajankohtaista-luentojen alkua. Tarvittaessa palkinnon saajia voi haastatella tuolloin klo 13 mieluiten etänä tai Messukeskuksessa (hotellin sisäänkäynti).

Akkreditointi

Media voi osallistua virtuaaliluennoille ja virtuaalinäyttelyyn akkreditoitumalla etukäteen.

Toimittajien maksuton osallistuminen päiville on tarkoitettu journalistista työtä päivien aihepiireistä tekeville ammattitoimittajille ja kuvaajille. 

Nämä lehdistökortit oikeuttavat osallistumaan luennoille:
- Suomen Journalistiliitto 
- Aikakausmedia 
- Suomen Tiedetoimittajain liitto tai 
- ennakkoon toimitettu päätoimittajan selvitys toimittajan työtehtävästä. 

Ilmoittaumislinkki on tässä. Kannattaa ilmoittautua viimeistään 6.9., niin ehdit saada eLuentokokoelman jo luentojen ajalle. Muutoin emme voi luvata ehtimistä varmasti. Tunnukset lähetetään kaksi päivää ilmoittautumisen jälkeen.


Yhteys

Haastattelupyynnnöt ja muutoinkin tarvittaessa ota yhteys Eläinlääkäriliiton tiedottaja Anna Parkkariin puh. 040 522 8217, anna.parkkari (at) sell.fi.

Päivien tiedotteet julkaistaan Eläinlääkäriliiton etusivulla

Aiempien Eläinlääkäripäivien tiedotus >>