Näytteilleasettajien tarjoamat luennot

Eläinlääkäripäivien osallistujat ja näyttelyvieraat ovat tervetulleita luennoille, joita näytteilleasettajat järjestävät lounasaikaan luentosaleissa.

Keskiviikko 22. marraskuuta kello 12.30-13.00

Luentosali: Oscar von Hellens (3e)
Järjestäjä: Vireä Group Oy

Kestävän työympäristön kehitys muuttuvalla toimialalla

Toimitusjohtaja Risto Kankaanpää, Vireä Group Oy

Eläinlääkinnän toimiala on vahvassa murroksessa työmäärän ja asiakkaiden vaatimustason kasvaessa sekä koko toimialan kärsiessä työvoimapulasta kaikissa ammattiryhmissä. Nämä tekijät ylläpitävät suurta työkuormaa, ja riski krooniseen työssä uupumiseen kasvaa. Vastuullinen työnantaja ylläpitää reaaliaikaista tilannekuvaa organisaationsa jaksamisesta, reagoi nopeasti tilanteen vaatiessa sekä toimii ennakoivasti kestävän työympäristön rakentamiseksi.

Luennolle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan mahtuu niin kauan kuin salissa riittää paikkoja.

Torstai 23. marraskuuta kello 12.00-12.45

Luentosali: Agnes Sjöberg (3f)
Järjestäjä: Pedigree / Mars Finland Oy

Hampaat ja suu: Top 10 – Kymmenen asiaa, jotka ainakin tulisi tietää hammashoidoista ja suun ongelmista

ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, Diplomate of European Veterinary Dental College, EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry, Diplomate of American Veterinary Dental College, Board Certified Veterinary DentistTM, vastaava eläinlääkäri, toimitusjohtaja Helena Kuntsi, Anident Oy

Tule kuulemaan tärkeimmät asiat koirien ja kissojen hammashoidoista ja suun ongelmista.

Luento on suunnattu Hampaidenhoitokuukauteen 2024 osallistuvien eläinlääkäriasemien henkilöstölle. Ennakkoon ilmoittautuneille kuulijoille on tarjolla tuotekassi.

Ilmoittaudu Hampaidenhoitokuukauteen ja luennolle 20.11.2023 mennessä: Pia Oilinki, 050 368 0872 tai pedigree.pia@gmail.com. Ilmoittautua voi myös Eläinlääkäripäivien aikana Pedigreen osastolla 3f14.

Perjantai 24. marraskuuta kello 12.30-13.00

Luentosali: Oscar von Hellens (3e)
Järjestäjä: Taituki / Koirakuntosali

Tekoäly kertoo koiran ja hevosen ontumat

Toimitusjohtaja Kirsi Piispanen, Dogdevelop Oy

Ontuminen voidaan selvittää eläimen jalkaan laitettavien sensorien avulla, joista tulevan datan tekoäly pystyy hetkessä analysoimaan. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan tarkemmin Legsensor- tuotekehitysprojektistamme mielenkiintoiselle lounasluennolle!

Luennolle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan mahtuu niin kauan kuin salissa riittää paikkoja.