Eläinlääkärien keskustelutilaisuus: Ilmastonmuutoksen vaikutus eläinlääkäreihin

Liiton eettinen valiokunta ja hallitus ovat valmistelleet juonnetun ja ennakkokysymyksiin perustuvan keskustelun ilmastonmuutoksen vaikutuksesta eläinlääkäreihin Eläinlääkäripäiville 2022. Keskustelemassa ovat kollegat Ari Hörman, Sini Merikallio, Olli Peltoniemi, Paju Tuuri ja Timo Wahlroos.

Tilaisuus on avoin vain eläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille. Panelistit saavat aihepiirit tietoonsa ennakkoon ja puheenvuorot pidetään vaalikeskustelujen tapaan lyhyinä, noin minuutti puheenvuoroa kohtia. Keskustelu on ohjelmassa torstaina 3. marraskuuta alkaen klo 16.00 salissa Agnes Sjöberg.

Tilaisuuteen pitää ilmoittautua erikseen samalla, kun ilmoittaudut päiville. Tilaisuuteen voi ilmoittautua maksutta vaikkei tulisi päiville muutoin, mutta silloinkin pitää ilmoittautua verkossa. Jos olet jo ilmoittautunut päiville ja unohdit ilmoittautua keskustelutilaisuuteen, avaa sähköpostilla saamasi ilmoittautumisvahvistus ja muokkaa omia ilmoittautumistietojasi verkossa.

Jos et ole ilmoittautunut keskustelutilaisuuteen ennakkoon, voit tehdä sen vielä paikan päällä käymällä rekisteröintitiskin infopisteessä.