Eläinlääkäripäivien näyttely Messukeskuksessa

Näyttely sisältyy Eläinlääkäripäivien lipun ja senioritapahtuman hintaan, ja Eläinlääkäripäivien luennoille ilmoittautuneet voivat vierailla näyttelyssä myös muina kuin luentopäivinä. Näyttelyyn voi tulla tutustumaan myös osallistumatta luennoille; pelkän näyttelylipun hinta on 20 € (opiskelijoille 10 €).

Lisäksi eläinlääketieteen opiskelijat ja Eläintenhoitajaseminaarin osallistujat saavat vierailla näyttelyssä veloituksetta. Näyttelyvieraaksi tulee ilmoittautua ennakkoon ja antaa ilmoittautumislomakkeelle koodi, josta tiedotetaan erikseen.

Näyttely rakennetaan halliin 3 siten, että näyttelyalueelle rajataan eläinlääkärialue, jonka osastoilla reseptilääkkeiden markkinointi on sallittua. Eläinlääkäripäivien osallistujista ja näyttelyvieraista alueelle pääsevät vain henkilöt, joilla on reseptilääkkeiden määräämis- tai toimittamisoikeus (eläinlääkärit, lääkärit, hammaslääkärit, proviisorit ja farmaseutit). Eläinlääkärialueelle ovat kaikkien alojen osastot tervetulleita.

Näyttelyn yleinen alue on avoin kaikille eläinlääkintäalan ammattilaisille. Pääsy eläinlääkärialueelle rajataan kulkuluvan perusteella. Eläinlääkäripäivien osallistujien ja näyttelyvieraiden kulkuluvassa näkyy ammatti tekstinä. Eläinlääkärit ja muut, joilla on reseptilääkkeiden määräämis- tai toimittamisoikeus, saavat vihreän kulkuluvan ja muut osallistujat oranssin. Näytteilleasettajilla on valkoinen kulkulupa.

Huom: Jos olet eläinlääketieteen opiskelija, jolla on väliaikaiset praktiikkaoikeudet, jotka ovat voimassa Eläinlääkäripäivien aikana, ilmoittaudu eläinlääkärin lipulla, niin pääset myös eläinlääkärialueelle.

Ilmoittaudu näyttelyyn klikkaamalla sivun ylä- tai alareunan Ilmoittaudu-painiketta.

Näyttelyn aukioloajat

Eläinlääkärialueen ja yleisen alueen käytävän F osastot ovat auki tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti:
- keskiviikkona 22. marraskuuta kello 8.00-17.00
- torstaina 23. marraskuuta kello 7.30-17.00
- perjantaina 24. marraskuuta kello 8.00-16.30

Yleisen alueen käytävät A-E ovat auki päivän ensimmäisestä luentotauosta alkaen:
- keskiviikkona 22. marraskuuta kello 10.30-17.00
- torstaina 23. marraskuuta kello 9.30-17.00
- perjantaina 24. marraskuuta kello 10.00-16.30

Lisäksi koko näyttely on auki avajaisvieraille keskiviikkona 22. marraskuuta kello 19.00-21.00.

Tutustu näyttelyalueen karttaan (avaa pdf-tiedoston uuteen ikkunaan) >>

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat