Eläinlääkäripäivien näyttely Messukeskuksessa

Näyttely sisältyy Eläinlääkäripäivien lipun ja senioritapahtuman hintaan, ja Eläinlääkäripäivien luennoille ilmoittautuneet voivat vierailla näyttelyssä myös muina kuin luentopäivinä. Näyttelyyn voi tulla tutustumaan myös osallistumatta luennoille, ja tervetulleita ovat kaikki eläinlääkintäalan ammattilaiset ja apteekkien henkilöstö. Erikseen ostetun näyttelylipun hinta on 20 €.

Eläinlääketieteen opiskelijat, Eläintenhoitajaseminaarin osallistujat ja Fennovetin uutiskirjeen tilaajat voivat tutustua näyttelyyn maksutta. Näyttelyvieraaksi tulee ilmoittautua ennakkoon ja antaa ilmoittautumislomakkeelle koodi, joka ilmoitetaan näille kohderyhmille erikseen.

Näyttely rakennetaan halliin 3 siten, että näyttelyalueelle rajataan eläinlääkärialue, jonka osastoilla reseptilääkkeiden markkinointi on sallittua. Eläinlääkäripäivien osallistujista ja näyttelyvieraista alueelle pääsevät vain henkilöt, joilla on reseptilääkkeiden määräämis- tai toimittamisoikeus (eläinlääkärit, lääkärit, hammaslääkärit, proviisorit ja farmaseutit). Eläinlääkärialueelle ovat kaikkien alojen osastot tervetulleita.

Näyttelyn yleinen alue on avoin kaikille eläinlääkintäalan ammattilaisille. Pääsy eläinlääkärialueelle rajataan kulkuluvan perusteella. Eläinlääkäripäivien osallistujien ja näyttelyvieraiden kulkuluvassa näkyy ammatti tekstinä. Eläinlääkärit ja muut, joilla on reseptilääkkeiden määräämis- tai toimittamisoikeus, saavat vihreän kulkuluvan ja muut osallistujat oranssin. Näytteilleasettajilla on valkoinen kulkulupa.

Huom: Jos olet eläinlääketieteen opiskelija, jolla on väliaikaiset praktiikkaoikeudet, jotka ovat voimassa Eläinlääkäripäivien aikana, ilmoittaudu eläinlääkärin lipulla, niin pääset myös eläinlääkärialueelle.

Ilmoittaudu näyttelyyn klikkaamalla sivun ylä- tai alareunan Ilmoittaudu-painiketta.

Näyttelyn aukioloajat

Eläinlääkärialueen osastot ja luentosalien edessä olevat osastot ovat avoinna aamusta alkaen:
- keskiviikkona 8.00-16.30 sekä avajaisten yhteydessä 19.00-21.00
- torstaina 7.30-17.00
- perjantaina 7.30-16.15

Muut osastot ovat avoinna ensimmäisestä luentotauosta alkaen:
- keskiviikkona 10.15-16.30 sekä avajaisten yhteydessä 19.00-21.00
- torstaina 9.30-17.00
- perjantaina 9.45-16.15

Huomaathan, että muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia!

Tutustu näyttelyalueen karttaan (avaa pdf-tiedoston uuteen ikkunaan) (linkki julkaistaan myöhemmin) >>

Tutustu näytteilleasettajaluetteloon 2024 (linkki julkaistaan myöhemmin) >>

Tutustu näytteilleasettajaluetteloon 2023 >>

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat